Ouderraad

Graag stellen we ons via deze weg even voor. Het afgelopen jaar is de samenstelling van de ouderraad flink gewijzigd. Helaas hebben we afscheid moeten nemen van een aantal ervaren en gedreven leden die het stokje hebben overgegeven aan nieuwe enthousiaste leden.

Wij zijn dit schooljaar dan ook weer lekker van start gegaan en zitten volop in de voorbereidingen van alle activiteiten waarbij we het team van de Ark ondersteunen zoals het Sinterklaasfeest, Kerst, schoolreisje, bijbelse projecten, pasen, opening en sluiting schooljaar, e.d.

Ook de externe activiteiten zoals voetbal, korfbal, pupillenspektakel en avond 4-daagse staan weer op het programma. Kortom een actief, sportief en creatief programma. We hopen dat alle kinderen en ouders dit jaar weer met veel plezier meedoen aan de diverse activiteiten.

Mochten er ideeën zijn voor andere activiteiten, laat het ons dan weten dan kijken we of het programma voor een evt. volgend schooljaar uitgebreid en/of aangepast kan worden. Ideeën kunnen gestuurd worden naar emailadres: orark@hotmail.com.

Een hartelijke groet van de leden van de OR,

Christine Vlot (voorzitter, moeder van Pepijn gr 5)
Marijke Rebel (penningmeester, moeder van Hannah gr 7, Eva gr 6  en Fileine gr 5 )
Margriet Schaap (secretaris,  moeder van Sigrid gr 6)