Centrum voor Jeugd en Gezin in Huizen

Opvoeden is niet altijd makkelijk. Iedere ouder heeft wel eens kleine of grote vragen over opvoeden en opgroeien. Het Centrum voor Jeugd en Gezin is dé vraagbaak voor (aanstaande) ouders, opvoeders en jongeren.

Inloop voor ouders op de Ark

Leefstijl, sporten, grenzen stellen, family-time, mediawijsheid, voeding, liegen, vrienden…

Met al uw vragen over de groei, gezondheid en ontwikkeling van uw kind kunt terecht bij de inloop voor ouders. Elke maand is er een medewerker van het Centrum voor Jeugd en Gezin, de Jeugd Gezondheidszorg of Versa Welzijn op school aanwezig voor advies, een luisterend oor of gewoon een steuntje in de rug. De medewerker is te herkennen aan een naambadge met het logo van het Centrum voor Jeugd en Gezin. Nieuwsgierig? Loop gewoon eens binnen. We staan u graag te woord. Voor informatie over data en tijden zie de schoolgids en de schoolkalender.

Kom altijd vragen! U kunt bij het CJG terecht met al uw vragen over opvoeden en opgroeien: kleine én grote vragen. De hulp is gratis en u heeft geen verwijzing nodig. Het CJG houdt opvoedspreekuren en organiseert cursussen en trainingen. CJG medewerkers kunnen veel van uw vragen direct beantwoorden. Als zij u niet kunnen helpen, dan zoeken zij met u naar een oplossing.

Wijkcentrum Holleblok

Holleblok 2a