Ambassadeurs van de Ark

Onze school telt een aantal ambassadeurs. Zij vertegenwoordigen de school in de wijk en vertellen wat er op de Ark gebeurt. Zij proberen nieuwe ouders te enthousiasmeren en geven ook informatie over de Ark.

Op dit moment zijn deze ouders vooral actief in de nieuwbouwwijk van de Blaricummermeent. Zij kennen de wijk, wonen er zelf of dicht in de buurt.

Voor onze school zijn deze ambassadeurs van grote waarde. We merken nu al dat door hun inzet nieuwe ouders de weg naar de Ark weten te vinden en hun zoon of dochter bij ons inschrijven.

Contactpersoon van de ambassadeurs is Dea Biesbroek (tel: 06-31320240). Zij heeft een kind in groep 7.

De andere ambassadeurs zijn: Tamara Akse (zij heeft kinderen in groep 1, 5 en 6) Jannet Kop (zij heeft kinderen in groep 5 en 8) Petra Kruisbeek (zij heeft kinderen in groep 3 en 5) Anja Voerman (zij heeft kinderen in groep 3, 6 en 8).